.

.

Udan , Angin, Lan Bledeg ana ing Sekitar Kalasan Sleman

 Udan deres lan angin kenceng  ngamuk ana ing sekitar kawasan Kedulan, Tirtomartani, Sleman, Kemis Pahing  (1/2/2018)

SLEMAN- Miturut Tribun Jogja, udan deres lan angin kenceng  ngamuk ana ing sekitar kawasan Kedulan, Tirtomartani, Sleman, Kemis Pahing  (1/2/2018) jam  12.15 WIB.

Suara bledeg gemlegar belah langit ana ing wilayah kidul Yogyakarta.  
Angin kenceng lan udan deres sempat gawe panik para pekerja pemugaran Candi Kedulan.

Para Pekerja sing lagi do ngeyup ing shelter sisih kulon situs podho mlayu amergo ana salah sijine uwit ambruk.

“Mlayuuu…!”  jeritan seorang pekerja disusul jeritan panik pekerja liyane.
Angin sing kenceng gawe teles wong-wong  sing lagi do ngeyup ana ing shelter.

Cuaca sing ekstrem kuwi  berlangsung kiro-kiro sekitar 10 menit, lan  jarak pandang ing  lokasi dadi terbatas. Udan isih deres lan diselingi dentuman bledeg sing sahut-sahutan.

Durung terpantau amerga dampak udan angin ana ing lokasi liyane ing Purwomartani utowo Tirtomartani lan sekitare.
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger