.

.

Segudang cara manjake awak ana ing Pantai Carita

BERITAJAWA.com -Pantai Carita salah sijine pantai sing ana ing kulon Pulau Jawa, tepate ana ing Kabupaten Pandeglang, Banten, lan jejer karo Pantai Anyer. Lokasi jarake 170 km seko Jakarta lan iso ditempuh kiro-kiro 3 jam nanging lewat dalan tol Jakarta-Merak. Iki sing ngawe warga Jakarta akeh ditemoke ing pantai rikolo preinan  akhir pekan.

Ora luput meneh nek warga Jakarta podho milih pilihan lokasi  sing asyik kanggo ngenteke preinan akhir pekan. Amergo jarake sing cerak, Carita ugo duweni alam sing ciamik kanggo dinikmati.
Pantai  diselimuti gesik sing warnane coklat sing membentang sepanjang garis pantai sing landai lan sebuah pulau karang sing gede menjorok ing arah laut.

Ing ngisor iki ana 7 foto wong sing lagi manjake awak ana ing Pantai Carita

Dede ana ing duwer karang, karo dhelok deburan ombak

Klekaran ing pinggir pantai, awake di
lumuri gesik

Ngadek ana ing dhuwur karang, siap-siap loncat ing pantai

Lelumban ana ing tengah pantai

Lelumbang karo numpak ban mobil

Gegojegan karo anake ana ing pinggir pantai

 
Dhelok deburan ombak ana ing pantai

www,beritajawa.com
Fotone: Edi Mulyono


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger