.

.

Sandal Jepit

Fotone: Edi Mulyono

BERITAJAWA.comUmume masyarakat Indonesia  luwih sering nganggo sandal ketimbang nganggo sepatu. Praktis, nyaman, lan murah regone mulane sandal iki dadi pilihan utama kanggo aktivitas saben dinane.

Salah sijine tipe sandal sing favorit yaiku sandal jepit.
Regone murah nanging awet lan entheng dienggo , mulane  sandal jepit iki dadi familiar ing kalangan masyarakat.

Dadi sendal jepit kuwi migunani tenan kanggo alas sikil, supoyo dlamakan sikil ora keno mbelek lencung, ben ora keno beling, lan liya-liyane…

www.beritajawa.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger