.

.

RAMALAN ITUNGAN JAWA JEJODOHAN JARE SIMBAH MBIYEN


BERITAJAWA.com - IKI JARE SIMBAH ITUNGAN JAWA RAMALAN JEJODOHAN

Miturut wong jawa jejodohan kuwi iso di ramal seko wetone (dino lan pasarane di tambah) sing lanang lan wadon temune piro itungane.
1. PEGAT
2. RATU
3. JODOH
4. TOPO
5. TINARI
6. PADU
7. SUJANAN
8. PESTHI

Contoh :
LANANG lahir akad legi (akad 5 legi 5 jumlah 10)
WEDOK lahir seloso wage ( seloso 3 wage 4 jumlah 7 )
Berarti 10 + 7 = 17 ) utowo tibo PEGAT.

Lan iki penjelasane temune wong jejodohan.

1. PEGAT.
Yen tibo PEGAT bakal nemu masalah, mboh kui songko segi ekonomi, kekuasa'an, selingkuh sing akhir"e iso pegatan.

2. RATU.
Yen tibo RATU iki jodoh banget. Di ajeni karo tonggo teparo lan wongliyo. Akeh wong iri karo keharmonisane.

3. JODOH.
Yen tibo jodoh cocok siji karo sijine. Iso podo" nrimo keluwehane lan kekurangan. Omah" lancar nganti tekan tuwo.

4. TOPO.
Yen tibo TOPO iki awal"e susah nanging tembe mburine mesti kepenak.
Awal"e kerep kenek masalah emboh kuwi seko segi ekonomi utowo liyone. Nanging yen wis nduwe anak lan wis suwe anggone omah-omah" bakal mulyo uripe.

5. TINARI.
Yen tibo TINARI iki bakal nemu seneng.
Penak anggone golek rejeki lan ora nganti urip kekurangan. Penak'e tembung kerep nemu bejo anggone omah".

6. PADU.
Yen tibo PADU iki bakal sering padudon. Nanging sejanan saben ndino padu nanging ora nganti pegatan.
Mulo anggone omah-omah" meh saben ndino padu emboh kui masalah opo wae.

7. SUJANAN.
Yen tibo SUJANAN iki kerep tukaran lan akeh" masalah selingkuh.
Emboh kui sing lanang po sing wadon opo malah loro-lorone podo lan nduwe selingkuhan kabeh.

8. PESTHI.
Yen tibo PESTHI iki le omah-omah bakal rukun, tentrem, adem ayem nganti tuwo.
Senajan eneng masalah opo wae ora bakal ngrusak keharmonisane.

Iki kabeh welinge simbah.
Mugo" sing gelem moco wawasane iso tambah.

www.beritajawa.com

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger