.

.

Di Enthup Tawon Gung ing Waduk Sermo, Wong Limo diplayoke ing Rumah Sakit

Novita nunjuke pipi rahang sing abuh. Dheweke dientup tawon gung pas lagi arep foto ning bendungan waduk sermo. 

BERITAJAWA.com - Miturut Tribun Jogja KULONPROGO – Limang wong warga diplayoke ning RSUD Wates amergo bar wae dienthup grombolan Tawong Gung ning duwur bendungan Waduk Sermo, Kokap, Rebo Kliwon (14/2/2018)


Kedadean  kuwi sekitar jam 14.30. Ora ngerti persis kedadean iki awale kepiye.
Nanging pengakuan seko korban, gerombolan tawon sing nek ngetup kuwi ngerti-ngerti teko ngamuk lan ngenthup warga sing ana ing sekitar bendungan kuwi.

Korbane yaiku bapak lan anak sing asale seko Sedayu, Tukiran 60 taun lan Novita Kumula 22 taun. Awale arep golek duren ing Kokap lan ngelewati bendungan waduk kuwi.
Nanging deweke lagi sial nasipe.

 “Anakku njaluk mandek sedelo ning duwur bendungan mergone deweke arep foto. Ngerti-ngerti tawon sing akeh kuwi nyerang lan aku mbengok jaluk tulung. Akhire aku nyeblung ning waduk” jarene tukiran, pas ditemoni ing RSUD Wates.

Gerombolan tawon kuwi ngerti-ngerti nyerang wong loro.
Amergo saking  ganase serangan tawon mau, Tukiran nekat nyemplung ana ing waduk kanggo ngindari supoyo ora dientup tawon meneh.

Nganti sepuluh menitan Tukiran ana ing jero banyu  karo ngampet rasane perih lan panas sing menjalar ana ing awake amergo sengatan tawon.

Soyo suwe gerombolan tawon mau lungo, Tukiran lan anake ditulungi karo warga lan diplayoke ning rumah sakit.
www.beritajawa.com






Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger