.

.

Banyu Muncrat lan Luber ing Dalan Gede Tajem Sleman

 Banyu nyembul lan menggenang ing dalan gede Tajem, Minggu Kliwon(04/02/2018) 


BERITAJAWA.COM, SLEMAN - Miturut Tribun Jogja, Ora ana udan ora ana angin, dalan ing prapatan Tajem  tergenang banyu, Minggu Kliwon (04/02/2018) jam 17.45 WIB.


Genangan banyu iku diketahui timbul saka semburan banyu sing nyembul saka pinggir cagak Pemberi Isyarat Lalu Lintas (APILL) sebelah kiwo parapatan dalan Tajem, cerak pasar Stan.


Akehe semburan banyu sing luber nganti menggenang ing sekitare ruas dalan gede Tajem, Maguwoharjo.


Durung di ngerteni , kenopo  banyu sing menyembul memenuhi dalan kuwi.
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger