.

.

Anik, Emak Nyokot Tangane Polisi Kuwi Saiki Dadi Tersangka

(Foto:YouTube)
 

Miturut KRJOGJA.com , Anik Tri Kurniawati 45 taun wis ditetapke dadi tersangka amergo nyokot tangane polisi sing pas arep nilang ana ing dalan A Yani, Kudus, Kemis Pon (22/2/2018.

Warga Desa Jepang Pakis, Jati, Kudus iki dijerat pasal 351 KUHP Miloro , pasal 212 KUHP amergo perbuatane ngelawan Aparat Hukum, lan pasal 213 ayat (1) Paksaan lan Perlawanan.

Kasatlantas Polres Kudus AKP Eko Rubiyanto ngendiko , pihake arep ngelibatke dokter  spesialis kejiwaan kanggo mrekso kondisi kesehatane pelaku.

“Sorene (wingi sore, Red) ibu kuwi wis tak kon moro ana ing kantor kanggo dijaluki keterangan. Nek berdasarke riwayat kesehatane, kayane ngalami gangguan jiwa. Nangging kami isih koordiansi karo dokter kanggo  penyidikan luwih lanjut,” jarene Eko, Jemuah Wage (23/2/2018) .

Eko ngomongke , menowo insiden emak nyokot  tangane polisi kedadeane kuwi ana ing Dalan  A. Yani, persise  ing prapatan Bank BNI 46, Kudus, Jawa Tengah, Kemis Pon (22/2/2018) kiro-kiro jam 06.30 WIB.

Awal Kedadeane kuwi, anggota Satlantas Polres Kudus, Briptu Erlangga Hananda Seto pas dines ngatur  lalu lintas. Erlangga ngerti nek  Anik Tri Kurniawati, numpak pit motor ora nganggo helm.

Erlangga langgsung nyegat lakune kendaraane Anik. Pas diperiksa, ternyata deweke ora duwe SIM. Kejaba kuwi, STNK sing digowo ora podho karo pit motore sing ditunggangi.

Petugas langsung nyita kunci motore. Nangging, Atik ora trimo lan malah nguring-nguring petugas. Ana ning video amatir sing lagi  viral kuwi, pelaku numpak pit motor  Yamaha Mio ungu plat motore K 2899 HR.

”Balekno kunciku. Srengengene kobongan , srengengene kobongan. Balekno kunciku. Tak bayar piro, sejuta, rung juta, telung juta? Kandane ibu bergamis biru tuwo kuwi  karo ngetung  lembaran duit ana ing jero video kuwi.

Ora gur kuwi wae, nganti motore ditabrake petugas lan nyokot tangane polisi.

”Ana bekas loro cokotan ning tangane petugas. Petugas langsung nglaporke ibu kuwi, amergo kelakuane sing ora nyenengake lan ngalawan petugas,” kandahane.

Sak durunge, video kelakuane  Anik mendadak viral ana ing  sosial media. Anik nglawan petugas lalulintas pas arep  ditilang amergo dinilai nglanggar rambu rambu lalulintas. 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger