.

.

Angin Lesus ngamuk ana ing Brebes, Omah Warga Podho Rusak

Wit-wit Padho ambruk ing pinggir dalan.

BREBES - Miturut detik.com , Jemuah Pon, tanggal 2/2/2018, Angin Lesus ngamuk ana ing wilayah Kecamatan Songgon, Kabupaten Brebes, Jawa Tengah. Ora gur omah warga wae, sing podho rubuh nanging wit-witan sing ana pinggir dalan ugo podho rubuh amergo angin lesus. Nanging ora ana korban jiwa ana ing kedadean kuwi. Ana rong desa sing kena dampak angin lesus iki, . yaiku Desa Songgom Lor lan Desa Songgom Kidul.

Slamet, warga Songgom Lor, ngomongake, menowo Jumat sore jam 17.00 WIB udan deres. Trus ra let suwe, angin kenceng nerjang lan ngusake perumahan warga . Ana rong desa sing kena dampak angin lesus iki, . yaiku Desa Desa Songgom Lor dan Songgom Kidul.
 “Omah-omah rusak ing bagian atap amerga gendenge podho mabur keno angin.Durung ana laporan menowo ana omah sing rubuh,” jarene Slamet.

Kepala BPBD Brebes, Eko Andalas ngendiko, pihake isih data omah-omah sing bubrah.Omah sing rusak amarga kembrukan wit. Warga sekitar langsung podho gotong-royong benahi omah-omah warga sing rusak. Warga uga melu mengevakuasi wit-wit sing rubuh.

www.beritajawa.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger