.

.

Penjahit Keliling



Kang Pepeng lagi jahit tas sekolah. Kang Pepeng yaiku salah sijine penjahit keliling sing isih manggon ana ing Jakarta Timur. Jasamu isih dienteni karo warga sekitare.
Versi bahasa Jawa Ngoko

Kang Pepeng saweg jahit tas sekolah. Kang pepeng meniko salah setungalipun penjahit keliling sing tasih manggen wonten Jakarta Timur. Jasane Sampean tasih ditengo-tengo kaleh warga sekitaripun.
Versi Bahasa Jawa Krama

Bang Pepeng saat menjahit tas sekolah. Bang Pepeng adalah salah satu penjahit keliling yang tinggal di daerah Jakarta Timur. Jasamu selalu ditunggu-tunggu warga sekitarnya.
Versi Bahasa Indonesia

Foto: Edi Mulyono
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger