.

.

MANUNGSA


MANUNGSA

Asale saka lemah
Mangan sing hasille`
saka lemah
Ngadek ing dhuwur lemah
Uga bakal bali ing lemah
Nanging kenapa manungsa
nduwe asesipat
Kaya langit?
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger