.

.

Basa Jawa iku pancen unik


Uwoh cilik jenenge pentil
Nakal Sithik jenenge methakil
Anak paling cilik jenenge ragil
Tikus cilik jenenge cindhil
Telek wedhus jenenge inthil
Tuku Sithik jenenge:  nempil
Nyolong Sithik jenenge  ngutil
Bayar Sithik  jenenge nyicil
Pecah Sithik jenenge cuwil
Kurang Sithik jenenge gumpil
Sodaqoh Sithik jenenge cethil
Mangan Sithik jenenge nithil
Nyenggol Sithik jenenge njawil
Kriting Sithik jenenge kriwil
Nemplek Sithik jenenge kanthil
Alat nggoreng jenenge suthil
Dinggo mlaku jenenge sikil
Wadah gudeg jenenge kendhil
Godong lumbu jenenge buntil
Melu terus jenenge nginthil
Jajan pasar jenenge cenil
Jeneng buto jenenge Cakil.
Njoged jaran kepang= njathil
Lara mata jenenge timbil
Anak kadal jenenge tobil
Nek kaget jenenge njondhil
Pipi tembem jenenge gembil
Sedulure Mbang melati jenenge kanthil
Gamane iwak jenenge patil
Ra ganep jenenge ganjil

Monggo dipun tambahi nanging ingkang sae2 kemawon...
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger