.

.

Nek nyambut gawe Koyo TUYUL


Nek nyambut gawe Koyo

TUYUL, kae lhoo….
Ora mesthi kethok
Ora butuh pujian
Ora tau ngesot karo juragane
Ora edan jabatan
Ora usah  golek perhatian
Nanging hasile` JELAS….
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger