.

.

Kata-Kata Motivasi Wong Sing Kondang Versi Bahasa Jawa Jilid Telu


BERITAJAWA.com - Ing kesepatan iki beritajawa.com arep menehi sesuatu informasi kangih panjenengan sedanten sing lagi padho goleki` artikel seputar  Kata-kata motivasi wong kondang versi bahasa Jawa jilid telu.

Kegagalan ora diukur  saka opo sing wis tau kok enthuk, nanging kegagalan sing wis kok adepi, lan keberainiane` sing kowe tetep berjuang nglawan rintangan sing  terus-terusan – By Orison Swett Marden.

Sebagian wong ngomongke menowo kempatan kuwi tekone  gur sepisan, kuwi ora bener, Kempatan kuwi kerep le teko, nanging kowe kudhu siap nanggapine – By Louis L’amour.

Sukses kuwi kerep le teko nanging karo wong sing wani bertindak, lan arang ngampiri wong  jireh sing ora tau wani njupuk konsekuesi – By Jawaharlal Nehru.

Awake` dhewe nek dongo pas kesusahan lan nek pas mbutuhake sesuatu, mesthine awake` dhewe ugo dongo nek pas bungah lan rezeki melimpah – By Khalil Gibran.

Apo perbedaane` antarane hambatan lan kesempatan? Perbedaane` terletak seko  ngendi  awake` dhewe le ndhelok. Mesti ana kesulitan ning setiap kesempatan lan kudhu ana kesempatan neng setiap kesulitan – By J. Sidlow Baxter.

Uwong sing luar biasa kuwi sederhana ana ing ucapan, nanging hebat ana ing tumindhake` - By Confusius.

Kabeh uwong rasah  isin amerga tumindake` sing keliru, selama dheweke` malah dadi luwih bijaksana saka sak durunge` - By Alexander Pope 

Awake dhewe dhelok kebahagiaan kuwi koyo pelangi, ora tau ana ing dhuwur sirahe` awake dhewe, nanging mesti ana ing dhuwure` sirahe wong liyo – By Thomas Hardy

Pangapuranen musuh-musuhmu, nanging ojo nganti nglalekake jeneng-jenenge` - By John F. Kennedy

Ojo nganti wong liyo mempengaruhi ide lan keputusanmu. Amarga ing limang taun ke depan, kowe – dudu deweke` -  sing kudu urip karo pilihan sing kok gawe – By Sarah Brklacich. 

Mangkaten  Informasi saking beritajawa.com sing paling anyar saputer tembung -tembung Motivasi wong sing kondang  versi bahasa Jawa jilid siji, muga-muga artikel ing dhuwur  iki  bisa migunani kanggeh panjenengan sedaten. Supados ndadekaken  inspirasi kanggo awake` dhewe. Urip niku memang  pilehan sing kudu diperjuangake, mula saka kuwi mumpung  isih enom golekono apa sing kok capai, sadurunge` tuwa , getun kuwi tibo mburi.


BJ

















Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger