.

.

Falsafah Urip Wong jawa

BERITAJAWA.com - Kumpulan gambar lan kata-kata petuah Jawa sing isine: nasehat lan petuah bijak tentang kehidupan, inspirasi lan  motivasi. Amergo bahasa Jawa kuwi sangatlah unik lan  pastine beda karo bahasa bahasa liyane.


Yen kowe  di apiki` karo wong liyo kuwi tulisen ing watu,supoyo ora ilang lan tansah kelingan.
Yen kowe gawe kabecik'an marang wong liyo iku tulisen ing lemah supoyo enggal ilang lan ora kelingan.
BJ
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger