.

.

Pit Motor 4 Kembrukan Wit Cemara


BERITAJAWA.com - Wit cemara duwure sekitar 20 meter ing tempat parkiran Falkutas Teknologi Pertanian (FTP) UGM Yogyakarta, ambruk amerga diterjang angin kenceng, Rabu Paing  (17/2/2016) awan.

Wit cemara sing gedene nganti 50 cm ambruk sak uwise udan lan angin kenceng banget melanda daerah kono. Akibate ngerusak 4 unit pit motor sing terpakir ana ing lokasi kedadean.

Salah seorang saksi mata, Sumardi, ngomongake kejadian kuwi sekitar jam 14.30 WIB.Naliko kuwi udan ngguyur secara tiba-tiba lan angin kenceng banget.
"Angine` ngetan ngulon kencang tenan, uwite goyang-goyang, trus langsung ambruk ngono," critane.
Wit cemara sing  ambruk ke arah timur laut lan  menimpa 4 pit motor sing lagi parkir lan sebuah pos keamanan sing pas kosong.

Diduga wit cemara ambruk amerga  hempasan angin kencang lan  umur sing wis  tua, opo meneh wit cemara kecabut nganti tekan oyot-oyote. Ambruke wit cemara kuwi dadi tontonan warga kampus sing lagi merayakan wisuda saiki .

BJ.
Sumber photo: krjogja.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger