.

.

Kata-Kata Motivasi Uwong Sing Kondang Versi Bahasa Jawa Jilid Siji

 

BERITAJAWA.com - Ing kesepatan iki beritajawa.com arep menehi sesuatu informasi kangih panjenengan sedanten sing lagi padho goleki` artikel seputar  Kata-kata motivasi wong kondang versi bahasa Jawa jilid siji.

Ora usah kokehan omong  babagan awake`  dhewe, amarga kabeh omonganmu arep ilang tertiup angin nek kowe lunga – By Wilson Muzner

Pas kowe ndeleng suket tangga luwih ijo, bokmenawa dekne merawat luwih becik saka awake dhewe – By Cecil Selig

Sajrone kowe isih urip, kowe slalu nduwe pilehan kanggo bahagia. mula ciptakanlah kebahagiaan sanajan kaanan nggawe kowe prayoga rekasa .

Wong mulia nyalahake awake dhewe, nek wong goblok mesti nyalahake wong  liya – By Jully Cheung

Kebaikan yaiku siji-sijine investasi sing ora iso tau gagal – By Henry David Thoreau

Tugase` awake` dhewe dadio  wong sing migunani , dasare` dudu karepe` awake`  dhewe, nanging usaha kita – By Henri-Frederic Amiel

Jaganen sikilmu supaya tetap ngidak lemah lan pikiranmu tetep mabur dhuwur – By Peace Pilgrim
Ati manusia kuwi  bener  nek pas dheweke  gelem ngelaksanaake  kehendak Gusti  - By Thomas Aquinas

Cobanen sikek ,lagio cerito. Pahami sikik, lagi njawab. Pikiren sikek ,lagi ngomong . Rungokno sikek ,lagi menehi  penilaian – By Socrates

Pendidikan yaiku  senjata sing paling kuwat  sing iso  kok  gunakake kanggo ngubah  donya – By Nelson Mandela

wong  sing lemah ora iso menehi ngapura. Mung wong-wong kuwat sing iso menehi  ngapura – By Mahatma Gandhi

Ati sing kebak syukur ngrupakne sumber segala  kebecikan – By Cicero

Awake dhewe yaiku pahlawan saka cerito awake dhewe dhewe – By Mary McCarthy

Saben wong  sing  wedi arep mlayu. Wong sing demen arep nggoleki -Anonim

Kebahagiaan dudua sesuatu sing  wis cemepak. Kebahagiaan asale saka tindakanmu dhewe –By Dalai suwe

Mangkaten  Informasi saking beritajawa.com sing paling anyar saputer tembung -tembung Motivasi wong sing kondang  versi bahasa Jawa jilid siji, muga-muga artikel ing dhuwur  iki  bisa migunani kanggeh panjenengan sedaten. Supados ndadekaken  inspirasi kanggo awake` dhewe. Urip niku memang  pilehan sing kudu diperjuangake, mula saka kuwi mumpung  isih enom golekono apa sing kok capai, sadurunge` tuwa , getun kuwi tibo mburi.
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger