.

.

Dudu Rupo, dudu bondho lan dudu Kuoso

Aku ngajeni uwong
ora amergo
Rupo
Bondho
lan Kuoso
nanging amargo
TINGKAH LAKUNE
(tingkah lakune koyo kewan wae ngopo ndhadak tak ajeni)
 
Tulisan ing Dhuwur Kuwi Nganggo  Versi Bahasa Jawa Ngoko.

Saya menghargai seseorang
bukan karena
Wajahnya
Kekayaannya

dan Kuasa
tetapi dari
TINGKAH LAKUNYA
( tingkah lakunya kaya hewan saja ngapain saya hargai)

Tulisan diatas Itu Menggunakan Versi Bahasa Indonesia.
 
Jakarta, 24 Januari 2016
Salam,


Mbah Ribut
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger