.

.

Jembatan Sing Ambrol ing Kulonprogo Durung di Dandani Karo Pemerintah

BERITAJAWA.com - KULONPROGO -  Ana 3 jembatan sing rusak amarga banjir pas usum udan awal taun iki, nganti tekan saiki jembatan kuwi durung di dandani karo pemerintah. Warga setempat mendesak supaya pemerintah lek mbeneri amarga jembatan kuwi cukup vital.

Jembatan sing rusak salah sijine yaiku sing ana ing wilayah Kaligono, Samigaluh. Liyane yaiku jembatan Clumpirt Kalirejo Kokap. Kondisine ambrol lang nganti saiki gur iso kanggo lewat motor rodo loro wae.

Nek jembatan Kadigunung sing diterjang banjir nganti saiki pondasine bergeser  durung dikapak-kapakake.  Warga ora iso lewat jembatan kuwi amarga rusake cukup parah tenan.

Kabid Bina Marga DPU Kulonprogo, Gusdi Hartono, ngomongake  pemerintah isih  terkendala ana ing dana kanggo ndandani. Diperkiraake, kanggo perbaikan kuwi lagi iso ing taun  2016. "Saiki lagi golek sumber dana kanggo perbaikan," jelasnya, Rabu (12/8/2015).
BJ

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger