.

.

Wisata Ing Pantai Gunungkidul


BERITAJAWA.com -GUNUNG KIDUL – Kepala Bidang Pengembangan Produk Wisata Disbudpar Kabupaten Gunung Kidul, Hary Sukmono ngomongake kunjungan Wisatawan ana ing sejumlah obyek wisata iGunungkidul terus ngalami peningkatan sing pesat.

Obyek wisata pantai dadi salah sijine pilihan wisatawan kanggo menikmati liburan Lebaran.

Dheweke ngaku optimis nek meningkate kungjungan wisatawan dina liburan lebaran nganti 345.000 pengunjung rasane iso tercapai.Pas dino lebaran ke loro sekitar 45.000 wong pengunjung lan dino saiki luwih ramai,” kandhane.

Ing Goa Pindul, pengunjunge luwih ramai, salah sijine anggota Pokdarwis Mriwis Putih, Endar mengeluh raihan pengunjung mudhun nganti 50% dibandingake lebaran taun 2014.

“Dino iki ora nganti 100 wong,” Kandhane.

Nek menurut dheweke, mundhune kunjungan wisatawan iki amerga dipengaruhi penarikan retribusi karo pemerintah daerah. Amergo ananing tarif retribusi sebesar Rp 10.000 per wisatawan, kanggone wisatawan rego semono kethok gede kanggo nikmati indahe obyek wisata susur goa, dadine wisatawan luwih milih obyek wisata liyane.

BJ
Sumber photo ilustrasi: www.njogja.co.id
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger