.

.

Ngijokake Duit Receh Ana Ing Monas




BERITAJAWA.com -  Warga lagi podho antri  ngijolake duit ing  layanan mobil kas keliling Bank BNI ing Lapangan IRTI, Monas Jakarta. Selasa Paing (7/7/2015).

Nganti 15 bank sing mbukak gerai penukaran duit recehan, nanging maksimal ngijolake gur nganti Rp 3,7 nyuto per wong nganti tekan suk tanggal 15 Juli iki dalam rangka kanggo nyambut Idul Fitri 1436 H.
Foto: Frans Edi

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger