.

.

Aneh bin ajaib, stoberi sing bentuke koyo phitik.....

 

BERITAJAWA.com - BONNYRIGG – Petani loro sing asale soko  Skotlandia
kaget sak uwise memanen stoberi duweke. Dheweke nemokake stroberi sing bentuke aneh  meh podho koyo bentuk pithik.


Koyo sing dilangsir Dailymail.co.uk, Jumat  Legi 26/06/2015, sing koyo dilansir Dailymail.co.uk, Jumat (26/6/2015), petani kuwi jenenge Reuben lan April Wech. Dheweke panen stroberi ing kebonne sing ana ing Grove farm, Bonnyrigg, Skotlandia.

Reuben trus langsung  ngunggah foto stroberi sing unik kuwi ing  akun Facebooke dhewe. Nek didhelok soko fotone, stroberi kuwi kayo duwe sirah lan duweni  sayap loro sing madani pithik.

“Pithik kuwi arep tak pangan sak durunge ngetokake ngendok  abang,” tulis Reuben kanggo gawe caption foto stroberi unik sing unggah ing facebook.

Foto stroberi unik kuwi akeh sing podho respon soko  para netizen. Mereka padho menehi  komentar-komentar sing lucu kanggo nanggapi ungahan unggahan Reuben kuwi.

“Potong wae sirahe, di lakukan cepat- cepat supoyo ora ngelarani,” tulis akun sing jenenge Catherine Procter. “Wow, seneng banget! Kami duwe pithik, tapi ora duwe bentuke  koyo stroberi,” sahut akun sing jenenge  Muriel Brady.

BJ.
Sumber ilustrasi photo: Dailymail.co.uk
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger