.

.

Tradisi Ngijing

BERITAJAWA.com -
Kebudayaan Jawa ngrupakne salah siji unsur kebudayaan nasional sing nduweni fundamental sing kuwat banget ning masyarakat, khususe  masyarakat Jawa lan masyarakat Indonesia umumme. Amarga suku Jawa ngrupakne suku sing paling gedhe neng Indonesia, dadine budaya Jawa ning perkembanganne nduweni daya dukung sing luwih dhuwur.
Kebudayaan Jawa bisa diomongke dadi salah siji tiang kebudayaan nasional. Disadari utawa ora, sistem nilai sing berlaku ning masyarakat, akeh didominasi saka nilai  moral ing  kebudayaan Jawa, dadine upadi nglestarikan budaya Jawa dilakoke nganggo berbagai cara supaya  ora ditinggalake karo masyarakat Jawa dhewe.


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger