.

.

Borobudur lan Prambanan ditargetke rong nyuto wisatawan

 

BERITAJAWA.com -YOGYA- Menteri Pariwisata Arif Yahya nargetake peningkatan wisatawan mancanegara sing arep teko ing Indonesia suk  taun 2019 sesuk.
Hal kuwi diomongake dheweke ana ing seminar nasional pariwisata sing temane Pengelolaan Berkelanjutan Pariwisata Budaya.


Seminar sing di anakake ana ing ballroom Kesultanan, Royal Ambarukmo Hotel Yogyakarta, Selasa Legi 16/6/2015 esuk, kerjasama antarane  Kompas Media karo Kementrian Pariwisata.
Borobudor ditunjuk kanggo ikon pariwisata Indonesia. Dheweke ngomong menowo DIY wis dadi destinasi pariwisata budaya, lan diminati karo wisatawan mancanegara.
“ Taun  2014 wingi, wisatawan mancanegara sing teko ing Borobudur ana 250.000 wisatawan. Taun 2019 mengko  tak targetake dadi rong nyuto wisatawan,” kandhane  Arif ning wartawan.


BJ.
Sumber Ilustrasi photo: www: kotakpermen.wordpress.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger