.

.

Krungu Gemuruh Pas Kretek Ambrol

BERITAJAWA.com -YOGYAKARTA - Udan deres sing nguyur Lereng Gunung Merapi, Rabu Legi (22/04/2015) sore ngakibatake Kali Pules dadi mbudak. Kretek sing digawe jaman penjajahan Walanda mbiyen dadi  ambrol, amerga saking derese aliran banyu.

Kretek kuwi dalan alternatif sing menghubungake Magelang – Solo lan menghubungake Desa Girikerto lan Desa Donokerto Turi Pakem, Sleman.

Joko Purwoko, Ketua RW01/RT01 Dusun 1, Surodadi, Donokerto, Turi, Pakem, Sleman, ngomongake, mulai udan sekitar jam 16.00 WIB.  Lan kiro-kiro jam 21.20 WIB krungu suworo gemuruh reruntuhan saka arah kretek. Serentak warga mulai padha teko ing lokasi jebulno kretek sing ambrol.
BJ.
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger