.

.

Jakarta Timur Banjir

 

BERITAJAWA.com -JAKARTA- Sore iki  langit mendung megelantung, megane katon ireng tenan lan ngegirisi.Angin kenceng lan dibarengi bledek sing nyamber -nyamber ono ing angkasa.

Ora let suwe langite wis ora kuat nyonggo banyu.
Tes..tes.. .tumetes banyune akhire  dadi  udan  sing  deres banget.
Banyu nganti bludak  ning  pemungkiman warga , amerga kali Baru, Jakarta Timur  ora mampu meneh nampung banyu saking akeh banyune.

Warga Kecamatan Pasar Rabu Kelurahan Baru Jakarta Timur, ndadak ngunsi meneh akibat genangan banyu sing melanda permungkinan mereka, Kamis Legi  (2/4/2015.
Udan lokal lan udan daerah Situ Dongkelan Depok Jawa Barat, nyebabke kali Baru, Jakarta Timur, banjir.
Omah-omah warga sing cerak kali kerendem banyu nganti tekan sepinggang wong gede.
BJ.
Photo Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger