.

.

Tuku Omah ing Jogja, iso enthuk Randha Ayu Anak Loro

BERITAJAWA.com -Akhir-akhir iki dunia maya dihebohke ora mung saka aksi begal, watu akik,
lan fenomena liyane. Ing jagad maya lagi heboh amarga saka 
salah siji iklan properti sing rada unik.

Iklan kuwi mau dipasang karo wong sing jenenge Wina Lia, 40 taun, randha nduwe anak loro sing arep adol omah ing daerah Jogjakarta. Sapa  sing tuku omahe biso duwe kesempatan ngepek bojo deweke ning kudu sesuai karo kriteriane.

Mesti iklan sing rodo aneh kuwi mau, dadi heboh ana ingin salah sijining forum dol tinuku ing dunia maya. “Nanging durung ana sing serius teka takon arep tuku omah kuwi,” tembunge Wina Lia.

Omah sing ngadek ono ing lahan 527 meter persegi kuwi katon asri. Ing ngarep omahe ana taman lan teras diwenehi kursi ayunan sing digawe saka kayu jati. Randha kang ayu rupane kuwi menehi rega 999 yuta rupiah, alias 1 milyar kurang sak yuta kanggo sopo wae sing arep tuku omahe.

Omah sing kokoh kuwi bahan dasare soko kayu jati sing dinggo penopang arsitekture. Ing jero omah ono kamar peturon loro, kamar mandi uga ono loro, ruang tamu, ruang tengah, pawon lan ing pinggir omah ono tamane. Garasi sing cukup gede ugo ono ing sisih tengen.

Ing jero omah uga ono piranti mewah kayata: Televisi 40 inci, lemari kayu jati cacahe loro, mobil Honda Freed lan motor sing diparkir ana ing garasi. Ing mburi omah isih uga ana pekarangan sing jembar .

Wina Lia ngandake menawa omah sing dibangun kuwi rancangane dewe dibantu karo kancane sing insinyur. Kanggo mabngun omah dibutuhke waktu 1 taun 3 wulan.

Iklan 'nyeleneh' dodolan omah kuwi diunggah karo Dian DP, agen property indenpenden lewat portal iklan omah. “Taiklanke sak uwise ana kesepakatan karo agen properti,” kadane WinaLia.

BJ.
Sumber photo ilustrasi:www.VIVA.co.id
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger