.

.

Pantai Anyer

 
Pantai Anyer

Suasanane pantai Anyer pas dina minggu

BERITAJAWA.com -PantaiAnyer iki, letake ono ing tlatah  Banten tepate ing kecamatan Anyer, kabupaten Serang, Provinsi Banten. Pantai anyer iki dadi salah sijine tempat wisata sing kerep diparani wisatawan lokal utawa wisatawan mancanegara.Beritajawa.com ngunjungi tempat wisata mau, okeh wisatawan sing do dolan ana ing pantai  kuwi, Minggu Kliwon, 11/01/2015.
 
Pendak dina minggu pantai iki mesti dikungjungi karo wisatawan lokal terutama saka Jakarta  lan sekitare. Pantai sing endah  karo pasir putih sing mempesona ndadekna pantai iki dadi pantai sing favorit.Spot sing becik lan objek wisata sing beraneka ragam dadekne pantai iki kian dinikmati karo wisatawan.
BJ
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger