.

.

Olga Syahputra Tilar Donyo

 
BERITAJAWA.com -Warta lelayu meneh saka dunia hiburan ing Tanah Air. Olga Syahputra tilar donyo ana ing Rumah Sakit Mount Elizabeth ing Singapura, Jumat Kliwon (27/3/201)


Kabar lelayu iki dikandakake langsung karo menejer Olga Syahputra, Mak Vera lewat sambungan telpon ning stasiun televise swasta. Komedian kawakan Indonesia iki ngembusake nafas sing terakhir jam 16:17 waktu Indonesia.

“Dherekbela sungkawa atas meninggalnya Olga Syahputra pas jam 16.17 watu Jakarta # RipOlgaSyahputra,” Ditulis ana ing salah siji Twitter  televise swasta kuwi.
Tekan saiki Olga Syahputra isih ana ing Singapura. Sak durunge Mak Vera menehi kabar menowo  sedane Olga Syahputra sacara resmi metu saka tutuke.

Kabar kasebut wis ramai diomongake ana ing dunia sosial. Nganti rame dadi perbincangan.
"Innalilahi wa inalilahi rojiun sampun kondhur kesayangane mak olga syahputra jam 5.17 sore (waktu Jakarta)  dina jumat, jaluk donga kanggo kesayangan mak,” ungkap Mak Vera lewat akun Twitter resmine @MakVeraZanobia.

BJ.
Disarikan saka:liputan6.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger