.

.

Ngubengi Donya Numpak Pit Ontel


BERITAJAWA.com -Iki jenenge lagi petualangan sejati. Pawongan lanang sing jenenge Keiichi Iwasaki sing lungo ninggalke kampung halamane nganti 9 taun kanggo ngubengi donya  gur numpaki pit ontel lan gowo duit 160 Yen ( kiro-kiro 16 ewu) ing gembolane. Mantep tenan ora sedulur nyaline…

Nanging sebenere dheweke ora duwe niat kanggo ngubengi donya. . Amarga  awal ing tahun 2001 wingi, dheweke  jeleh le nyambut gawe dadi mekanik AC.
Banjur dheweke kepengin  rekreasi ngubengi negarane dhewe yaiku Jepang mung ngango pit ontele.

lan jebulna dheweke nikmati banget  petualangan kuwi, nganti akhire mutusake kanggo nglanjutake petualangane kuwi menyang Korea Selatan, China, lan menyang India

Nah sedulur, nek dietung saka taun 2001 wingi, bearti Keiichi wis ngeliwati 37 negara lan luwih saka 45,00 km nganti ora tau mulih ing Jepang. Lan amarga perjalanane sing termasuk unik iki, dheweke ngunduh akeh pujian saka berbagai media asing.

"Kebanyakan wisatawan lan  para petualangmbutuhake duit. Nanging  daripada nyerah lan ngeculake impiane kanggo lungo ngubengi donya, tetap aku  lakoni wae. Mimpi iso dadi kenyataan nek kowe duwe kekarepan sing kuat," terang Iwasaki.

Ora gur kesenangan wae sing ditompo ing perjalanane, ternyata Iwasaki ugo ngalami akeh  suka lan duka. Dheweke ngaku wis tau diperas karo  perampok, diserang asu edan ing Tibet, lan dikunjoro ing India.

BJ.
Photo ilustrasi: www.jepang.net

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger