.

.

Longsor ing Talud Nglengkong-Ngandong

 
BERITAJAWA.com -Gunung Kidul-Talud sing ono ing perbatasan Nglengkong-Serut Gendangsari, Gunung Kidul lan Bomaten-Ngandong, Gantiwarno Klaten longsor nganti dawane 30 meter lan dhuwure 3 meter.

Camat Gedangsari, Setyawan Indriyanto, ngendika kejadian kuwi bar maghrip mau , kamis Kliwon, 12/3/2015. Amerga sak urunge udan deres ing daerah kono, ngakibatke  longsor.

“Longsor sing ana ing perbatasan Gunungkidul-Klaten,  yaiku ing daerah Ngajir. Longsor iki nimpa telung omah  yaiku omahe Sipon, omahe Mirah lan omahe Sukiman, nanging ora ono korban jiwa.

BJ.
Photo ilustrasi: Dok beritajawa.
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger