.

.

Karnaval Jogja Gumregah

BERITAJAWA.com -YOGYAKARTA. Ewon masyarakat memadati kawasan sepanjang  dalan Malioboro, mulai saka saka Taman Parkir Abu Bakar Ali nganti Pagelaran Keraton Yogyakarta.

Dekne kabeh teka kepengin dhelok  karnaval budaya ing rangka launcing logo anyar Yogyakarta"Jogja Istimewa", Sabtu Kliwon (7/3/2015) awan.

Ket jam 14.00, peserta pawai sing cacahe ono  66 kelompok kesenian nampilake aksi dekne kabeh lan bisa memukau masyarakat. Sewidak enem kelompok kesenian kesebut asale saka perwakilan kabeh Kabupaten/ kutha sing ana ingY ogyakarta. diantarane ana kelompok bregodo, jathilan, marching band, kobro siswa, lan beragam kelompok kesenian liyane.

Ora gur kelompok kesenian, ing barisan karnaval uga ana gunungan sing isine kaos bergambar logo anyar Yogyakarta

Kajaba karnaval, launching logo anyar sing dikemas ing acara Jogja Gumregah kesebut uga nyawiske 25 angkringan gratis kanggo pengunjung sing dipanggonke neng sekitaran Pegelaran Keraton.

Sakwise proses karnval bubar, Sri Suktan HB X dijadwalkan badhe melaunching logo anyarYogyakarta.

BJ
Photo ilustrasi: Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger