.

.

Iki Alasane Nelayan Gunungkidul kenopo Durung wani nompo Bantuan Kapal 10 GT

BERITAJAWA.com -GUNUNG KIDUL – Ketua Himpunan Nelayan Seluruh Indonesia 9HNSI) Gunungkidul Rujimanto akses pelabuhan sing ono ing  Pantai Sadeng dadi  permasalahane dewe kanggo nelayan setempat.

Amerga ana bantuan Kementerian Kelautan lan Perikanan arupa kapal di atas 10 gross ton sing urung aba peminate ing Gunungkidul.

“ Coba ne king wilayah tengah ana dermaga, rasah ndadak mikir-mikir meneh aku arep nompo bantuan kuwi. Nanging nek pelabuhane isih ing Sadeng, tentu wae kami kudu mikir maneh.” Ngedikane Rujimanto, Kamis Paing (19/3/2015).
Dheweke beralasan, nek nganti tekan Pelabuhan Sadeng kudu mbutuhake wektu, amarga jarake lumayan adoh. Otomatis pengaruh ana ing operasional sing kudu dietokake para nelayan.

“Jarake adoh, aksese uga isih angel,” Ngendikane.

BJ
Sumber ilustrasi photo:wisata-kita.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger