.

.

Geni Ngamuk ing Tanah Abang

BERITAJAWA.com -Kebongan sing kedadean neng cedhak Gang panjalin, kawasan Tanah Abang, Jakarta pusat, Kamis Wage (5/3/2015) sore nggawe panik warga. warga  padha ngungseke barang-barang lan hartane  kabeh nang  njaba lokasi kebongan.
Manut kandane salah siji warga, Rani (29), kedadean kobongan saka jam 17.00 WIB. Dheweke ndeleng geni wis membubung dhuwur neng buri warungnge. Sakwise nunggu beberapa waktu,
mobil pemadam kebakaran lagi teko.

Manut pantauan di lokasi, akeh  warga yang wadon padha nangis. Amerga omahe kobong
 lan ora iso nyelametke bandane.Warga liyane  meneh isih ribut mlayu karo ngangkat  bagor, lemari, laci, televisi, lan liyane. Durung ngerti penyebab kobongan, lan uga durung  ngerti ana korban jiwa opo ora.
BJ
Sumber photo ilustrasi:wartakota.tribunnews.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger