.

.

Ana Turis Weruh Macan Ngondol Mayat

 
BERITAJAWA.com -GUNUNGKIDUL- Warga Desa Kemiri, Kecamatan Tanjungsari, geger amerga  wong turis sing ngaku dhelok kewan macan ngondol sesosok manusia, Selasa Paing  (24/3/2015)

Kewan macan kuwi nyebarang dhalan utama menuju ing pantai Baron lan mlebu ana ing Gua Gebang sing ana ing desa kuwi. Informasi kuwi gawe warga berbondong-bondong nekani lokasi kewan macan pertama kali di didhelok.

Aparat kepolisian, TNI ,  Konservasi Sumber Daya Alam (BKSDA) lan warga langsung ngoleki ing sekitar gua.

Kepala Polsek Tanjungsari, AKP Faisal Risa ngendiko, berdasarke informasi sing ana, macan pertama kali didhelok karo wisatawan lan anggota SAR pas arep menyang Baron. Kewan macan kuwi lagi nyokot sebuah benda sing dikira mayat.

Kewan macan sing misterius kuwi nyebrang dhalan lan mlebu Gua Gebang sing ora adoh saka dhalan gede. Wisatawan lan anggota SAR sing dhelok kejadian kuwi langsung  ngelapor karo polisi.” Saka informasi sing tak trima, kewan macan kuwi mlebu ing Gua Gebang,” Jarene Faisal.

Kontan kabar kuwi dadi heboh. Polisi dibantu karo warga, anggota Koramil lan BKSDA, ngoleki macan ing sekitar mulut gua. Nanging ora ana tandha-tandha ana ning  macan kuwi, meski warga wis padha ngobong gegodongan ing mulut gua.

BJ.
Sumber photo ilustrasi: darkofjoker.blogspot.com

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger