.

.

Welingku Kango Kowe Sedulur

BERITAJAWA.com -Mula yen kepengin kasil: kepengin kagayuh panjangkamu, kepenak uripmu, latihen awakmu kulina rekasa. Kanthi mangkono  badanmu dadi sehat, jiwamu dadi kuwat, kekarepanmu (will power-mu) dadi kukuh. Iki jaminan kanggo kasile gegayuhan.

Isih enom adus wae nganggo banyu anget, ngelu sethithik kerikan, mangan kudu anget, malah bencirih, awak dadi ringkih dadi lengganan angin. Delengen sadulur-sadulur saka Gunung Kidul: kulina adus tlaga, ngombe banyu tlaga wantah, badane kijeng, cilik-cilik ning rosa.

Jakarta, 12 Februari  2015
Salam,

Mbah Ribut


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger