.

.

Watu Akik Siap diekspor


Pemerintah liwat kementerian Perdagangan mulai ngilirik watu akik dadi produk sing iso nambah pasar ekspor  Indonesia. Watu akik dipercaya iso ngunggahke devisa negara.

“Nek diolah seka tambang sing legal , iso diekspor. Opo meneh ono nilai tambah, amarga iso ngangkat devisa,” ngendikane Direktur Jenderal Perdagangan Luar Negeri Kemendag Partogi  Pangaribuan.

Watu akik lagi naik daun, lan lagi digandrungimasyarakat. Para pedagang watu akik iso entuk untung gede saka dodolan watu akik.


BJ
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger