.

.

Istana Dikepung Banjir

 
BERITAJAWA.com -Komplek Istana Kepresidenan ora luput saka bencana banjir amerga udan deres sing nguyur Jakarta, Senin Wage (9/2/2015) esuk tekan awan iki.

Persis ing ngarep Istana Merdeka, dalan Medan Merdeka Utara, banyu megung ing ruas dalan marake pit motor susah lewat.

Banyu sing duwure  nganti 30 cm marake dalan Medan Merdeka Utara seka arah Gambir menyang Harmoni gur sak jalur sing iso dilewati. Arus lalulintas lumpuh.

Megungnge banyu rata seka dalan Merdeka Utara tekan Harmoni. Atusan pit motor sing nekat nerabas banjir ra berdaya lan mesin pit motor akhire modar ing tengah dalan.

BJ.
Sumber  photo ilustrasi: www.alinurdinkhani.blogspot.com
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger