.

.

Ciledug Indah Banjir

 
BERITAJAWA.com -TANGERANG-Kahanan banjir sing kedadean ing ngarep Perumahan Ciledug Indah, kutha Tangerang, ngeneske , Selasa Kliwon (10/2/2015). Banjir iki wis memutus  ruas dalan Hasyim Ashari.

Aktivitas warga dadi kalangan  banjir, kajaba arus lintas saka rong arah ora bisa dilewati kendaraan. Kabeh gari nunggu banyu sat, embuh nganti pirang dina meneh.

Musibah sing uga merendam ewon omah kuwi  akibat meluape Kali Angke, sing wis ora iso nampung  debit banyu sing dhuwur, amerga curah udan  deras sedina.

BJ
Photo ilustrasi: Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger