.

.

Guyon Maton

 
Kadang, sing remen lan bungah marang berita Jawa, sainiki kitha badhe lajengaken guyonan waton, kagem panjenengan sadaya. Dilarang Keras Ngakak Njih!!!!

“Wish a does, do wrong?
Next do worng, a does the seek, been she gear & awake is so she had
& or die crew booty smooth & law leer, band or a key cut!

Wes ra usah nggaya, sok inggris – di woco coro jowo wae.  Hahahahahahaha

peyek, yo peyek
Ning ojo di remet-remet
Ngenyek yo ngenyek
Ning ojo banget – banget”.

Edgar Faraday
Photo ilustrasi: Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger