.

.

Jeritan Ati Manungsa

BERITAJAWA.com -Saben wong kepengin begja uripe
begja kang sanyatane,
dudu begja palsu utawa semu
Ana ngendi dununge?
iki sing digoleki ing saben wong
iki sing dakgoleki

Kepengin begja uripe,
Nangging nyatane uripe dirubung ing sengsara susah,
nganti langka wong kang nyata-nyata ngrasa begja.
Kang nyata-nyata begja mung wong
kang ngerti rahasiane.
kang nyekeli kuncine.

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger