.

.

Demontrasi Buruh dalanan Ibu Kota Dadi Macet


 Ilustrasi demonstrasi buruh lewat ing Bundaran Hotel Indonesia (HI) Jl Jendral Sudirman, Jakarta. 

JAKARTA- Ewon buruh dina iki mudhun menyang dalan kanggo nyuwarakne aspirasinya terkait opah minimum provinsi. Akibate beberapa ruas dalan ing pusat kutha ngalami kemacetan linuwih.

Aksi demo, Rabu Pon (10/12/2014), ing Bundaran Hotel Indonesia, Tugu Tani lan sepanjang dalan Merdeka Selatan utawa neng ngarep kantor Balai kutha DKI Jakarta. Akses beberapa titik demo kesebut ngalami kepadatan nganti mandheg total.

Nek kowe saka arah Semanggi pengen menyang Monas, luwih becik nggolek jalur alternatif kajaba Jl. Jenderal Sudirman. Polisi wis mengalihkan kendaraan  saka Dukuh Atas ngarep Gedung BNI menyang arah ngisor liwat Tanah Abang utawa Manggarai.

Situasi lalu lintas relatif lancar ngliwati rong jalur kuwi. Ning arah Tanah Ababng luwih padat ketimbang arah Manggarai. Pileh wae liwat Manggarai banjur belok arah hotel Four Seasons liwat Jl. Rasuna Said menuju arah Senen.

Kendaraan padat ning isih iso ngobah. Kemacetan pas nyedhaki kawasan Tugu Tani ning alon-alon tetep isih iso ngobah ning kudu sabar. Wektu iki demonstrasi isih tetep terus berlangsung.

Sumber ilustrasi photo: JIBI photo
BJ
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger