.

.

Pratingkahe Dara


BERITAJAWA.com -Mangkono bebek, mangkono pitik, 
beda karo dara. Dara iki sanajan
sakandhang lanang-wedok sapirang-pirang, 
sing jenenge jodho iku mung siji. 
Endhoge ora luwih saka loro, dingremi bareng. Yen wis netes ya diopeni bareng.Kadhang-kadhang wedoke ngadi-adi, 
jaluk loloh sing lanang, sing lanang ngloloh.
Iki ibarate wong tua kang ngerti wajib, wajib marang bojo, wajib marang anak.
BJ

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger