.

.

Lendut Lan Gas Muncrat ning Permungkinan Warga Balikpapan


Kalimantan Timur: Puncratan lendut sing campur karo gas kedadehan ning Jalan Persatuan RT 30, Kelurahan Manggar Balikpapan, Kalimantan Timur.

Kaya sing ditayangke ning Liputan 6 esuk mau., Minggu Wage (16/11/2014)amarga semburan sing kedadean Sabtu Pon 15 November sore nganti tengah wengi isih terus kedadean. Bahkan volume semburan nambah amba karo kapasitas 10 meter kubik saben detik.

Kanggo nguranggi puncratan lendut kuwi, puluhan petugas saka  Badan Penanggulangan Bencana Daerah (BPBD) lan dibantu  TNI lan  Polri sing diturunke ket dina Sabtu bengi isih nyambut gawe. Gawe tanggul sing mili ning arah laut.
 
Sementara kanggo keamanan, atusan warga sing manggon neng sekitar semburan lendut dijaluk kanggo pindah (ngungsi),lantaran semburan ngandung gas.

Manut warga, semburan sing ngakibatake warga berhamburan lan panic kuwi awale saka  panggawen sumur bor neng samping omah ibadah.

Wektu kuwi sacara dumadakan muncul semburan lendut sing angel diendhegake. Nganti tekan Minggu Wage 16 November bengi, puluhan aparat isih disiagakan neng lokasi kedaden kanggo mengantisipasi kedadean paling ala.
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger