.

.

Kembang Ana Suketan

Photo ilustrasi: Frans Edi

ngarep sikilku
meh kepidak dlamakan
ana kembang cilik warna kuning semu ungu
thukul subur ing tengah-tengah pasuketan

pikirku dadi nglamun
takon jroning ati
sapo sing ngecet iki?
soko ngendi kuninge?
soko ngendi ungune?

aku ngrasa, Hyang Hurip Kang Hana Langgeng
ono ing kembang suket iki
panjenengane kang nguripi lan paring warna.

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger