.

.

Jawa Nggris



Great Presentation! Nganggo bahasa inggris versi jawa, Mantap tenan, pak Jokowi….
Ning ngarepe para anggota  CEO forum Kerjasama Ekonomi Asia Pasifik (APEC)
Wong-wong asing padha meng-apprisiasi presentasine pak Jokowi

Trus  kepriye karo basa Inggrise pak Jokowi sing kental  logate Jawa utawa sing medok kuwi?

                          
"Medok ora masalah, wong Australia wae nganggo logate dewe wae ora dadi masalah.
Opa anane wae, yen nek kuwi basa Inggrise pak Jokowi. Sing penting  informasi tekan.

Ing  pidatone, pak Jokowi mempromosike beberapa proyek pembangunanan, kayata tol segara lan pelabuhan.
"Kami nunggu kowe teka ning  Indonesia. Kami tunggu  kowe-kowe kanggo investasi ning Indonesia," tembung Jokowi ning ngarep ribuan  CEO sing padha teka.

BJ
Sumber  photo Ilustrasi:www.youtube.com 

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger