.

.

Flores Timur, di guncang Lindu 4,2 SR

LARANTUKA - Lindu sing berkekuatan 4,2 skala Richter (SR) guncang Larantuka, Kabupaten Flores Timur, Nusa Tenggara Timur (NTT), Jemuah Legi (28/11/2014).

Informasi sing diklumpukake  saka awak Meteorologi Klimatologi lan Geofisika (BMKG) Kupang ngomongke, lindu kedadean jam 11.00 Wita. Lokasi Pusate lindu neng 8,31 Lintang Selatan lan 123,15 Bujur Timur. Lindu sing kekuatane tekan  4,2 SR karo kejeronan 10 kilometer.

Pusate lindu neng segara, sekitar 5 kilometer neng Wetan segara, Flores Timur. Gempa kuwi uga karasakne III - IV MMI neng Larantuka nganti wektu iki, durung ana laporan babagan getaran gempa arepa karusakan sing ditimbulkan.

BJ
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger