.

.

Kembang Mawar


Nek menurutku salah siji jenis kembang sing paling unik lan menarik kanggo dikoleksi pribadi kembang mawar sing indah lan menawan, Kowe ngerti ora artine  kembang mawar, ning sak walike warna ning setiap warna kuwi nglambangke arti sing beda-beda. Ono akeh kembang mawar sing aneka werna kayane mawar putih, mawar abang, mawar ungu lan mawar kuning. Kabeh ngerteni nek kembang mawar yaiku salah siji kembang sing indah lan romantis, lan akeh sing gunake kembang iki kanggo ngungkapke tresna utawa kanggo tanda tresna marang pacare.

Foto: Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger