.

.

Sah Dadi Presiden

BERITAJAWA.com -
Sah Dadi Presiden

Jakarta - Komisi pamilehan Umum (KPU) ngumumke menawa nomer urut 2, pasangan Joko Widodo-Jusuf Kalla menangke pamilehan Presiden lan wakil Presiden, . Unggul seko pasangan urut nomer 1, Prabowo Subianto-Hatta Rajasa. Nek ora ana rintangan, Oktober mengko Pawongan sing akrab disapa Jokowi kuwi arep dilantik dadi Presiden Indonesia periode 2014-2019.
BJ

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger