.

.

Obrolan ing angkringan

BERITAJAWA.com -
Obrolan ing angkringan
Mbah Moel Gandul: Wedang jahene siji, kang...

Jumadi Lakir: Nganggih susu mboten mbah?

Mbah Moel Gandul: Lha yo  jelas to, men rasane maknyus, Rasah legi-legi, tur ora nganggo suwe.



Pawiro Lese: Nek ajeng maknyus...hanjih ngagem susu dul desa nika mbah, hahaa..haaa..

Mbah Moel Guandul: Gundulmu kuwi,tumben kowe  wis tekan kene Ro Pawiro
                                   Jumadi Lakir: Biasane jam semene isih ning warnet

Pawiro Lese: Iyo je kang,  rep ngenet suwe, lagi ora mut

Mbah Moel Gandul: lha kenopo?

Pawiro Lese: Mboten teng Facebook mboten teng twitter entene namung padha ribut

Mbah Moel Gandul: Ribut kepiye?

Pawiro Lese: Hanjih pendukunge calon presiden Joko Widodo, Jusup Kalla kalih pendukunge  Prabowo,Hatta
                      siji lan sijine saling nyerang, ngelek-ngelek calon presidene

Mbah Moel Gandul:Yo, bener. Dadi sing mboca ora oleh mamfaat opo-opo
                 Luwih apik ngombe susu,malah entuk rasa enak
Jumadi Lakir: Kok ngenet terus to kang, lha badminton musuh sapa?
                       kok pinter banget maine nang net terus

Pawiro Lese: Lha mbuh kang, ngomong ket mau kok ora nyambung.
                      Ngenet kuwi dolanan komputer.
                      Ngomong-ngomong mbah Pawiro besuk tanggal 9 Juli, ajeng nyoblos sinten?

Mbah Moel Gandul: Nek soal nyoblos Joko Widodo opo Prabowo men aku lan kotak suara
                                 waelah sing ngerteni.
BJ
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger