.

.

Gempa bumi utowo Lindu

BERITAJAWA.com -
 Gempa bumi utowo Lindu

Gempa bumi utowo lindu berkekuatan 5,6 SR mengguncang kawasan Jawa Timur lan sekitare, Senin (14/7/2014). Gempa krasa nganti tekan daerah neng Surabaya lan Yogyakarta.

Berdasarke informasi saka awak Meteorologi, Klimatologi, lan Geofisika (BMKG), pusat lindu sing kedadean jam 12.05 WIB kuwi ana ing kejeronan 10 km, sekitar 104 km arah tenggara saka Pacitan, Jawa Timur.

kaya dikutip saka Tribun Jogja, getaran lindu dirasakne karo  warga Yogyakarta, klebu neng dalan Jenderal Sudirman 52, kantor Tribun Jogja. Lindu sempat dirasakne karo karyawan sing lagi nyambut gawe.

ning lindhu iki ora nggawe panik karyawan sing ana ing pusat kantoran dalan Jenderal Sudirman, Yogyakarta.

Sempat kaget uga, ning ora krasa kencang  getarane," ujar
Rini, salah siji karyawan.

BJ


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger